Popis produktu Muso Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení: Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby 26 %, jedlá mořská sůl, sirup z batátů, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Příprava: K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):800kJ/191kcal. Tuky: 5,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g. Sacharidy: 22,1 g. z toho cukry: 18,6 g. Bílkoviny: 10,9 g. Sůl: 5,31 g
Další údaje:
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Certifikováno:
Trvanlivost: 16 měsíců
Přírodní produkt
Přirozeně bezlepkový produkt
Bez přidaného cukru
Bez mléka
Fairtrade produkt
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
Kód produktu
- CLDK20000101